Alle platformen van Adm-Concept beschikken over een chat functionaliteiten.

Deze chat functionaliteit laat u toe om de helpdesk te contacteren vanuit het platform.

De chat knop kan teruggevonden worden in het menu en is weergegeven aan de hand van het icoon dat u hieronder kan zien.

Wanneer u klikt op dit icoon zal het chatvenster automatisch openen zodat u een conversatie kan starten met een support medewerker.

Chat is beschikbaar gedurende de werkuren.